Kontakt

2910

K L I N I K K E N S   A D R E S S E  

Bøgebakken 40

3000 Helsingør

Tlf: 32 22 01 05

Fax: 32 22 01 07

CVR 35 60 82 14

 

Parkering og handicapforhold:

Der er gratis parkering i ubegrænset tid foran Lægehuset og sædvanligvis rigeligt med parkeringspladser og ellers kan man parkere på Bøgebakken.

Lægehuset er i grundplan, og der er central handicap parkeringsplads, handicap opkørsel samt handicap toilet i bygningen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Snekkersten station ligger ca.10 min gang fra Lægehuset med togforbindelse til såvel Helsingør som Hornbæk/Gilleleje, Hillerød og København. Bus 803 holder lige ude foran Lægehusets dør med forbindelse til/fra Prøvestenscenteret og Ålsgårde st. Bus 841 mod Prøvestenscenteret stopper også der.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Anbefalede links:

kwick09-color

Sundhed.dk: en meget stor portal med rigtig mange informationer om sygdom og sundhed og nyttige links.

Patienthåndbogen : en database med god og let tilgængelig information om mange forskellige sygdomme og gode illustrationer.

Medicin med fornuft : Institut for Rationel Farmakoterapi har lavet denne informationsside om medicin, bivirkninger, effekter etc. Også nyttig for gravide og ammende kvinder i behandling med medicin.

Medicinkombination : lægemiddelstyrelsens side med information om, hvilke lægemidler som kan påvirke hinanden. Indtastes navnet på de præparater man er i behandling med, oplyses der om der er kendte bivirkninger ved at kombinere dem.

Sygebørn.dk : en god informationsside for alle forældre med råd og vejledning vedrørende pludselig opstået sygdom hos børn. Hvad kan man gøre selv – hvad bør man kontakte sin læge om – i hvilke situationer bør man kontakte vagtlægen.

Akuttelefonen 1813 : information om 1813 – hvordan det bruges – hvor nærmeste vagtklinik ligger – hvor nærmeste døgnapotek er – rådgivning om hvornår et helbredsproblem er akut. Der kan dog ikke bestilles tid – det foregår kun telefonisk.

Sundhedsstyrelsens hjemmeside : information om emner som vedrører sundhedsvæsenet – forskellige behandlinger – tiltag til at fremme sundhed i befolkningen etc.

Sundhedsstyrelsens nyhedscenter: artikler om aktuelle emner med relation til sundhedsvæsenet, folkesundheden, udbrud af sygdomme, screeningsundersøgelser på private klinikker (brystkræft etc.), stigning af abort blandt unge kvinder etc.

Vaccination.dk & Rejsedoktor.dk : begge sider med god information om sygdomsudbrud forskellige steder i verden – rådgivning om hvilke vaccinationer som er relevante før man rejser – information om malaria etc. God til at orientere sig, men brug også gerne sygeplejersken til rådgivning og vejledning. Regler vedrørende medbringelse af medicin på rejser inkl. regler vedrørende pillepas kan findes på sundhedsstyrelsens hjemmeside.

Vaccinationsprogrammer og information om vacciner : sundhedsstyrelsens side om vaccinationer, børnevacciner, hepatitisvaccination til særlige risikogrupper, influenzavaccination, tilskud, bivirkninger, pillepas etc.

Borger.dk : Kommunens hjemmeside med information om bla. lægevalg, sygesikringsgruppe 1 og 2, hjemmehjælp, sundhedscentre, hvordan man skifter læge.

Stoplinien : få hjælp med rygestop

Hope linien : få hjælp med alkoholproblemer – for dig selv eller som pårørende til en der drikker for meget.

Alt-om-kost.dk : god information om kost og diæt til unge og ældre, overvægtige og undervægtige, gravide, ammende, børn, vegetarer, veganere, allergikere.

Sex og samfund : god portal med meget information og brugbare links om seksualitet, abort, præventionsguide, sexsygdomme/kønssygdomme etc.

Sexlinien : et rigtig godt forum med information om “de svære ting” og mulighed for at stille anonyme spørgsmål. Ingen løftede pegefingre, men bare masser og masser af gode råd og vejledning. På Venerea klinikkenBispebjerg Hospital kan man blive undersøgt for køns/sex-sygdomme – alle kan møde op (også ikke-danske statsborgere) og man kan være anonym og der er ingen tidsbestilling. Sex og Samfund har desuden en rådgivnings- og præventionsklinik på Rosenørns Allé i København – her kan man få hjælp af speciallæger i gynækologi bla. med prævention.

Mødrehjælpen : en privat humanitær organisation der rådgiver og støtter børnefamilier, som har det svært. Der ydes rådgivning og hjælp til børnefamilier og gravide omkring økonomisk, social og uddannelsesmæssig støtte.

Landsorganisationen af Kvindekrisecentre : forebygger og bekæmper fysisk og psykisk vold mod kvinder og deres børn. Også et rigtig godt rådgivningstilbud til andre etniske unge end danskere, der oplever æresrelaterede problemstillinger og alvorlige konflikter i deres familie. Tvangsægteskab, vold, genopdagelsesrejser, sexuelle overgreb etc. Der er mulighed for anonym kontakt.

Psykologkontakt : psykologbehandling er i Danmark ikke omfattet af sygesikringen, dvs. man skal selv betale. I visse situationer kan man dog få tilskud til psykologbehandling. Forhør dig i klinikken om dette er gældende for dig.

Studenterrådgivningen : hjælp og rådgivning til studerende med psykiske, sociale, helbredsmæssige eller økonomiske problemer. Hjælp til studerede på lange og mellemlange videregående udddannelser (uddannelser med normeret studietid på mindst 3 år) – her fås gratis hjælp fra psykolog, socialrådgiver eller psykiater.

Sygehusvalg : link til sundhedsministeriets opdaterede information om frit og udvidet frit valg af sygehus, udvidede rettigheder til psykiatrien sat behandling på sygehus i udlandet. Link til siden sundhedskvalitet.dk

Venteinfo.dk : den aktuelle forventede ventetid på forskellige behandlinger fordelt på de sygehuse, som tilbyder den aktuelle behandling. Ventetider på operationer etc. Den oplyste ventetid er naturligvis kun vejledende og må tages med forbehold.