Velkommen

Velkommen

Velkommen hos læge Louise Kandrup

 

Lægeklinikken er beliggende i Lægehuset på Bøgebakken 40, indgang A.

Tlf: 32 22 01 05

Fax: 32 22 01 07

Klinikken har aktuelt LUKKET for tilgang af nye patienter. Kontakt Helsingør Kommunes Borgerservice ved evt. ønske om lægeskift.

DSC_0290

 

I Lægehuset på Rønnebær Allé kan du foruden lægeklinikken også finde: neurolog, almen kirurg, ortopæd kirurg, fodterapeuter, psykologer og tandlæger.

Konsultation foregår efter aftale. Klinikken har en tidsbookning som følger princippet Tid Samme Dag. Det indebærer, at du ringer på den pågældende dag, du ønsker at få en tid (både til akutte og ikke-akutte problemstillinger) mellem kl.08-12. Du er da næsten helt sikkert på at få en tid den dag, du ringer og ønsker en tid. HUSK sundhedskort/sygesikringskort!

DSC_0292

Der er telefonkonsultation ved både læge og sygeplejerske hver morgen fra kl. 08-09. I dette tidsrum kan man tale med læge eller sygeplejerske om korte lægefaglige spørgsmål (prøvesvar, spørgsmål vedr. medicin etc.) samt evt. ønske om hjemmebesøg og naturligvis tidsbookning. Dette er tiltænkt korte henvendelser, da der er pres på telefonen og kan ikke erstatte en reel konsultation. Når der ringes op, bliver man bedt om at taste CPR-nummeret på den person henvendelsen drejer sig om. Dette gør, at journaloplysningerne kommer frem direkte, når vi tager telefonen.

DSC_0318Sygeplejerske Marleen har telefontid dagligt fra kl. 08-09. I dette tidsrum kan der bestilles tider, receptfornyelse af fast medicin, der kan gives svar på visse blodprøver og resultat af diverse undersøgelser etc. Du bedes venligst gøre opmærksom på, hvilket helbredsproblem, du gerne vil have hjælp med, når du bestiller en tid. Der kan bestilles tid til læge eller sygeplejerske.

DSC_0301Lægesekretær Eva passer telefonen og receptionen mandag til torsdag fra kl. 08-14 (dog lukket i frokostpausen kl.12-13) samt fredag fra kl. 08-12.  I dette tidsrum kan der bestilles tid til læge eller sygeplejerske, ordnes receptfornyelse af fast ordineret medicin foruden gives almen rådgivning og information om sygdomsrelaterede spørgsmål samt informeres om svar på visse undersøgelsesresultater og blodprøver.

Hjemmebesøg/sygebesøg planlægges fortrinsvist sammen med lægen om morgenen mellem kl.08-09. Det er tiltænkt patienter med væsentlig nedsat førlighed. Generelt kan der gives en noget bedre behandling i lægekonsultationen fremfor i hjemmet. I konsultationen er der nem adgang til journaloplysninger og alt diagnostisk udstyr samt hjælp fra plejepersonalet ved behov. Det er lægens vurdering, om der er behov for akut sygebesøg.

E-mail (E-konsultation) henvendelser kan ikke benyttes ved akut sygdom, idet der må påregnes en svarstid på 2-3 arbejdsdage. e-mailkonsultation bruges til at stille konkrete spørgsmål vedrørende sundhed og helbred. Det er også muligt, at få svar på diverse prøveresultater. Svar gives hurtigst muligt og oftest samme dag. Det kan dog ikke erstatte en lægekonsultation.

Ventetid og ventelister: der kan forekomme ventetid i klinikken. Dette kan skyldes akut sygdom, som må prioriteres over de ventende eller løsning af uforudsete helbredsproblemer, som ender med at kræve længere tid. I akutte situationer med mennesker vil der altid kunne opstå ventetid. Dette bedes der om forståelse for. Klinikken har derimod afskaffet ventelisterne og indført “Tid Samme Dag“.   Ventetiden kan forsøges at undgås ved at:

– man kommer til tiden og gerne lidt før.

– medbringer altid sygesikringsbeviset/sundhedskortet – også ved tid hos sygeplejersken eller ved forespørgsler i skranken.

– undgår at bestille tid så tæt på uopsætlige aftaler andet steds, at ventetid bliver et problem og giver stress.

– husker altid af afbestille en tid, hvis man bliver forhindret i at komme, så en anden patient kan få glæde af tiden.

– hvis ventetid forekommer: hav forståelse og vær tålmodig. Ventetid kan let opstå, når man har med (akut) syge mennesker at gøre.

 

OBS: klinikken holder frokost dagligt fra kl.12:30-13:00. Det er venligt om henvendelser i dette tidsrum minimeres.

Udenfor klinikkens åbningstid, dvs. efter kl.16.00 på hverdage samt i weekender og på helligdage, henvises ved AKUT opstået sygdom til AKUT telefonen på 1813. Ved akut livstruende uopsættelig sygdom ringes 112.

Ved betaling for lægeerklæringer, kørekort, vaccinationer etc. kan der betales med Dankort, mobilepay eller kontant.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Under menu-knappen “Selvbetjening” kan du:

  • Bestille tid
  • Forny recepter på fast medicin
  • Skrive til lægen (e.mail konsultation)
  • Læse beskeder fra lægen

For at få adgang til selvbetjeningsdelen skal alle brugere oprettes med brugernavn og adgangskode. Tryk på knappen “Selvbetjening” og følg vejledningen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA0

 

Læge Louise Kandrup:

DSC_0270  læge Louise Kandrup født 1974

Læge fra Københavns Universitet 2003

Speciallæge i Almen Medicin 2011

Praktiserende læge siden 2012

Medlem af: Den almindelige danske lægeforening, Praktiserende Lægers Organisation, Dansk Selskab for Almen Medicin

Overenskomst med sygesikringen: Ja

2918DSC_0264